Chef's menu
Makreel
zomerse bonen · fasolakia · bonenkruid
Gerookte paling
bourdeto · tomaat · Jalapeno peper · couscous
Artisjok
eidooier · graviera kaas · daslook
Sepia
spinazie · citroen · gele curry · kritamo
Kreeft
kritharaki · ziltige plantjes · yuzu
Lam
fricasse · courgette · little gem · citroen
Frieslander entrecôte
arakas · doperwt · gefermenteerde ui
Zoete tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille · knoflook
Greek eye
kokos · ananas · gember · spirulina
9 gangen
130
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
9
half glas
4,75
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
8
Menu
Makreel
zomerse bonen · fasolakia · bonenkruid
Gerookte paling *
bourdeto · tomaat · Jalapeño peper · couscous
Artisjok
eidooier · graviera kaas · daslook
Kreeft
kritharaki · ziltige plantjes · yuzu
Lam **
fricasse · courgette · little gem · citroen
Frieslander entrecôte
arakas · doperwt · gefermenteerde ui
Galia meloen
ravani · verveine
Menu 5 gangen
80
Menu 6 gangen *
95
Menu 7 gangen **
110
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (16) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
9
half glas
4,75
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
8
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
57.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Lunch menu 4 gangen
67.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Makreel
22
zomerse bonen · fasolakia · bonenkruid
Gerookte paling
20
bourdeto · tomaat · Jalapeño peper · couscous
Artisjok
19
eidooier · graviera kaas · daslook
Sepia
20
spinazie · citroen · gele curry · kritamo
Kreeft
22
kritharaki · ziltige plantjes · yuzu
Zeeduivel
24
plaki · tomaat · aardappel · harissa · basilicum
Frieslander entrecôte
24
arakas · doperwt · gefermenteerde ui
Knolselderij wellington
20
koolrabi · morille · avgolemono
Lam
26
fricasse · courgette · little gem · citroen
Kaas
16
van kaasspecialist Ed Boele.
Zoete tzatziki
14
komkommer · Griekse yoghurt · dille · knoflook
Galia meloen
14
ravani · verveine
Rizogalo
14
rabarber · jasmijn
De gerechten zijn klein formaat.
Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Chef's menu
Avocado
zomerse bonen · fasolakia · bonenkruid
Tomaat
bourdeto · Jalapeño peper · couscous
Artisjok
eidooier · graviera kaas · daslook
Spanakorizo
spinazie · aquarello rijst · prei · yuzu
Trachana
fricasse · amandel · groene asperge · hooi
Arakas
doperwt · dry-aged peen · gefermenteerde ui
Knolselderij wellington
koolrabi · paddenstoel · avgolemono
Zoete tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille · knoflook
Greek eye
kokos · ananas · gember · spirulina
9 gangen
130
Menu
Avocado
zomerse bonen · fasolakia · bonenkruid
Tomaat*
bourdeto · Jalapeño peper · couscous
Artisjok
eidooier · graviera kaas · daslook
Trachana
fricasse · amandel · groene asperge · hooi
Arakas**
doperwt · dry-aged peen · gefermenteerde ui
Knolselderij wellington
koolrabi · paddenstoel · avgolemono
Galia meloen
ravani · verveine
Menu 5 gangen
80
Menu 6 gangen *
95
Menu 7 gangen **
110
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (16) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
57.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Lunch menu 4 gangen
67.50
Uitsluitend tijdens lunch.