Chef's menu
Yellowtail Kingfish
Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
Rivierkreeft
dolma · bulgur · Thaise basilicum · duindoornbes
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Coquille
pompoen · beurre blanc · kapperblad
Octopus
kritharaki · venkel · basilicum
Iberico
tsouréki · mierikswortel · lavas · maitake
Dry-aged eend
knolselderij · gerookte yoghurt · suneli
Portokalopita
kokos · tsitsibira · wortel
Phaistos disk
bergamot · pruim · pure chocolade · mastiha
9 gangen
140
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Menu
Yellowtail Kingfish
Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
Rivierkreeft *
dolma · bulgur · Thaise basilicum · duindoornbes
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Octopus
kritharaki · venkel · basilicum
Iberico **
tsouréki · mierikswortel · lavas · maitake
Dry-aged eend
knolselderij · gerookte yoghurt · suneli
Portokalopita
kokos · tsitsibira · wortel
Menu 5 gangen
90
Menu 6 gangen *
105
Menu 7 gangen **
120
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
67.50
uitsluitend tijdens lunch
Lunch menu 4 gangen
77.50
uitsluitend tijdens lunch
Yellowtail Kingfish
22
Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
Rivierkreeft
24
dolma · bulgur · Thaise basilicum · duindoornbes
Ui
19
revithada · Metsovone kaas · fava
Octopus
24
kritharaki · venkel · basilicum
Coquille
24
pompoen · beurre blanc · kapperblad
Zeeduivel
26
trachana · bloemkool · bimi
Iberico
26
tsouréki · mierikswortel · lavas · maitake
Eekhoorntjesbrood
22
topinamboer · eidooier · lavas
Dry aged eend
28
knolselderij · gerookte yoghurt · suneli
Kaas
18
van kaasspecialist Ed Boele.
Portokalopita
14
kokos · tsitsibira · wortel
Hazelnoot
14
passievrucht · cantharel paddenstoel
Phaistos disk
11,5
bergamot · pruim · pure chocolade · mastiha
De gerechten zijn klein formaat.
Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Chef's menu
Avocado
couscous · Griekse bergthee · bleekselderij
Dolma
bulgur · pijnboompit · Thaise basilicum · duindoornbes
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Prei
risotto · citroen · Graviera kaas
Pompoen
plaki · beurre blanc · kapperblad · maitake
Trachana
bloemkool · avgolemono · hazelnoot
Eekhoorntjesbrood
topinamboer · eidooier · lavas
Portokalopita
kokos · tsitsibira · wortel
Phaistos disk
bergamot · pruim · pure chocolade · mastiha
9 gangen
140
Menu
Avocado
couscous · Griekse bergthee · bleekselderij
Dolma *
bulgur · pijnboompit · Thaise basilicum · duindoornbes
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Prei
risotto · citroen · Graviera kaas
Pompoen **
plaki · beurre blanc · kapperblad · maitake
Eekhoorntjesbrood
topinamboer · eidooier · lavas
Portokalopita
kokos · tsitsibira · wortel
Menu 5 gangen
90
Menu 6 gangen *
105
Menu 7 gangen **
120
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
67.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Lunch menu 4 gangen
77.50
Uitsluitend tijdens lunch.