Chef's menu
Yellowtail Kingfish
venkel · couscous · groene appel · suneli specerijen
Noordzeekrab
pompoen · grapefruit · kapperblad · pompoenpit
Bloemkool
hazelnoot · trachana · Parmezaanse kaas
Langoustine
lachanorizo · rijst · kool · spruit · bergamot
Octopus
giachni · prei · aardappel · zwarte kardamom
Iberico
selinato · paddenstoel · selderij · gerookt spek
Dry aged eend
spelt · biet · druif · spetseriko specerijen
Zoete tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille · knoflook
Greek eye
kokos · ananas · gember · spirulina
9 gangen
135
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Menu
Yellowtail Kingfish
venkel · couscous · groene appel · suneli specerijen
Noordzeekrab *
pompoen · grapefruit · kapperblad · pompoenpit
Bloemkool
hazelnoot · trachana · Parmezaanse kaas
Langoustine
lachanorizo · rijst · kool · spruit · bergamot
Iberico **
selinato · paddenstoel · selderij · gerookt spek
Dry aged eend
spelt · biet · druif · spetseriko specerijen
Black forest
pure chocolade · morellen · kaimaki
Menu 5 gangen
85
Menu 6 gangen *
100
Menu 7 gangen **
115
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
62.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Lunch menu 4 gangen
72.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Yellowtail Kingfish
22
venkel · couscous · groene appel · suneli specerijen
Noordzeekrab
24
pompoen · grapefruit · kapperblad · pompoenpit
Bloemkool
19
hazelnoot · trachana · Parmezaanse kaas
Langoustine
24
lachanorizo · rijst · kool · spruit · bergamot
Zeeduivel
26
linzen · gele curry · herfst groenten
Iberico
26
selinato · paddenstoel · selderij · gerookt spek
Knolselderij wellington
22
koolrabi · cantharel · avgolemono
Dry aged eend
26
spelt · biet · druif · spetseriko specerijen
Kaas
18
van kaasspecialist Ed Boele.
Zoete tzatziki
14
komkommer · Griekse yoghurt · dille · knoflook
Banaan
14
salepi · kalamansi
Black forest
14
pure chocolade · morellen · kaimaki
De gerechten zijn klein formaat.
Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Chef's menu
Avocado
winterse radijs · venkel · groene appel · mierikswortel
Tomaat
gefermenteerde boon · pompoenpit · couscous
Bloemkool
hazelnoot · trachana · Parmezaanse kaas
Okra
giachni · aardappel · prei
Lachanorizo
eidooier · kool · rijst · Graviera kaas
Knolselderij wellington
koolrabi · cantharel · avgolemono
Witlof
spelt · biet · druif · rozemarijn
Zoete tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille · knoflook
Greek eye
kokos · ananas · gember · spirulina
9 gangen
135
Menu
Avocado
winterse radijs · venkel · groene appel · mierikswortel
Tomaat*
gefermenteerde boon · pompoenpit · couscous
Bloemkool
hazelnoot · trachana · Parmezaanse kaas
Lachanorizo
eidooier · kool · rijst · Graviera kaas
Knolselderij wellington**
koolrabi · cantharel · avgolemono
Witlof
spelt · biet · druif · rozemarijn
Black forest
pure chocolade · morellen · kaimaki
Menu 5 gangen
85
Menu 6 gangen *
100
Menu 7 gangen **
115
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
62.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Lunch menu 4 gangen
72.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Kerst menu
Zondag 24 december, maandag 25 december en dinsdag 26 december.
Yellowtail Kingfish
komkommer · Griekse yoghurt · dille
Ganzenlever*
savoro · biet · petimezi
Langoustine
pompoen · bergamot · suneli specerijen
Ossenstaart
kritharaki · eidooier · truffel
Ree
witlof · spetseriko · karmozijn peer
Oops! I dropped the Christmas ball
mandarijn · hazelnoot · salepi
Lunch 5 gangen kerstmenu
125
Uitsluitend tijdens lunch
Lunch 6 gangen kerstmenu
145
Diner 6 gangen kerstmenu
145
Wijnarrangement
85
6 glazen bijpassende wijn
Menu onder voorbehoud van product aanbod.