Chef's menu
Makreel
Griekse salade · komkommer · tomaat · olijf
Kreeft
meloen · courgette · Griekse bergthee
Fasolakia
zomerse bonen · boon bouillon · gerookte yoghurt
Sepia
spinazie · citroen · schelpdieren
Gerookte paling
fricassee · aardappel · avgolemono
Zwezerik
bloemkool · cashewnoot · druif · suneli specerijen
Dry-aged black angus
sofrito · oesterzwam · mais
Sweet dolma
verveine · venkel · abrikoos
Phaistos disk
vijg · katiki · vijgenblad
9 gangen
135
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Menu
Makreel
Griekse salade · komkommer · tomaat · olijf
Kreeft *
meloen · courgette · Griekse bergthee
Fasolakia
zomerse bonen · boon bouillon · gerookte yoghurt
Sepia
spinazie · citroen · schelpdieren
Zwezerik **
bloemkool · cashewnoot · druif · suneli specerijen
Dry-aged black angus
sofrito · oesterzwam · mais
Kers
pistache · kaimaki
Menu 5 gangen
85
Menu 6 gangen *
100
Menu 7 gangen **
115
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
62.50
uitsluitend tijdens lunch
Lunch menu 4 gangen
72.50
uitsluitend tijdens lunch
Makreel
22
Griekse salade · komkommer · tomaat · olijf
Kreeft
24
meloen · cougette · Griekse bergthee
Fasolakia
19
zomerse bonen · boon bouillon · gerookte yoghurt
Sepia
24
spinazie · citroen · schelpdieren
Gerookte paling
22
fricassee · aardappel · avgolemono
Rode mul
26
saffraan · gerookte aubergine · scheermes
Zwezerik
26
bloemkool · cashewnoot · druif · suneli specerijen
Bloemkool
22
cashew noot · trachana · druif
Dry aged entrecôte
28
sofrito · oesterzwam · mais
Kaas
18
van kaasspecialist Ed Boele.
Rizogalo
14
framboos · kaimaki
Kers
14
pistache · kaimaki
De gerechten zijn klein formaat.
Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Chef's menu
Griekse salade
couscous · komkommer · tomaat · olijf
Venkel
meloen · courgette · Griekse bergthee
Fasolakia
zomerse bonen · boon bouillon · gerookte yoghurt
Eidooier
spinazie · citroen · beurre blanc
Bloemkool hart
trachana · cashew noot · druif
Artisjok
fricassee · aardappel · avgolemono
Mais
bulgur · snijbiet · bimi
Sweet dolma
verveine · venkel · abrikoos
Phaistos disk
vijg · katiki · vijgenblad
9 gangen
135
Menu
Griekse salade
couscous · komkommer · tomaat · olijf
Venkel *
meloen · courgette · Griekse bergthee
Fasolakia
zomerse bonen · boon bouillon · gerookte yoghurt
Eidooier
spinazie · citroen · beurre blanc
Bloemkool**
trachana· cashew noot · druif
Mais
bulgur · snijbiet · bimi
Kers
pistache · kaimaki
Menu 5 gangen
85
Menu 6 gangen *
100
Menu 7 gangen **
115
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
62.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Lunch menu 4 gangen
72.50
Uitsluitend tijdens lunch.