Chef's menu
Yellowtail Kingfish
Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
Kreeft
meloen · courgette · Griekse bergthee
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Coquille
aardpeer · hazelnoot · kapperblad
Octopus
kritharaki · venkel · basilicum
Ossenstaart
giouverlakia · kool · avgolemono · bulgur
Dry-aged eend
biet · kastanje · stifado · spetseriko
Sweet tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille
Phaistos disk
vijg · katiki · vijgenblad
9 gangen
140
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Menu
Yellowtail Kingfish
Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
Kreeft *
meloen · courgette · Griekse bergthee
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Octopus
kritharaki · venkel · basilicum
Ossenstaart **
giouverlakia · kool · avgolemono · bulgur
Dry-aged eend
biet · kastanje · stifado · spetseriko
Sweet tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille
Menu 5 gangen
90
Menu 6 gangen *
105
Menu 7 gangen **
120
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Wijnarrangement
bijpassende wijnen per gerecht
glas
10
half glas
5,50
Alcoholvrij arrangement
bijpassende dranken per gerecht
glas
9
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
67.50
uitsluitend tijdens lunch
Lunch menu 4 gangen
77.50
uitsluitend tijdens lunch
Yellowtail Kingfish
22
Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
Kreeft
24
meloen · cougette · Griekse bergthee
Ui
19
revithada · Metsovone kaas · fava
Octopus
24
kritharaki · venkel · basilicum
Coquille
24
aardpeer · hazelnoot · kapperblad
Rode mul
26
saffraan · gerookte aubergine · scheermes
Ossenstaart
26
giouverlakia · kool · avgolemono · bulgur
Eekhoorntjesbrood
22
biet · snijbiet · kastanje · spetseriko
Dry aged eend
28
biet · kastanje · stifado · spetseriko
Kaas
18
van kaasspecialist Ed Boele.
Sweet tzatziki
14
komkommer · Griekse yoghurt · dille
Kers
14
pistache · kaimaki
Phaistos disk
11
vijg · katiki · vijgenblad
De gerechten zijn klein formaat.
Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Chef's menu
Avocado
couscous · Griekse bergthee · bleekselderij
Venkel
meloen · courgette · Griekse bergthee
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Eidooier
spinazie · citroen · beurre blanc
Maitake
aardpeer · hazelnoot · kapperblad
Lachanodolma
bloemkool · avgolemono · bulgur
Eekhoorntjesbrood
biet · snijbiet · kastanje · spetseriko
Sweet tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille
Phaistos disk
vijg · katiki · vijgenblad
9 gangen
140
Menu
Avocado
couscous · Griekse bergthee · bleekselderij
Venkel *
meloen · courgette · Griekse bergthee
Ui
revithada · Metsovone kaas · fava
Eidooier
spinazie · citroen · beurre blanc
Maitake**
aardpeer· hazelnoot · kapperblad
Eekhoorntjesbrood
biet · snijbiet · kastanje · spetseriko
Sweet tzatziki
komkommer · Griekse yoghurt · dille
Menu 5 gangen
90
Menu 6 gangen *
105
Menu 7 gangen **
120
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (18) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Lunch menu
Lunch menu 3 gangen
67.50
Uitsluitend tijdens lunch.
Lunch menu 4 gangen
77.50
Uitsluitend tijdens lunch.