Lente menu.
Yellowtail Kingfish
tomaat · komkommer · oregano · zwarte olijf
Ganzenlever*
bataat · mandarijn · charoupomelo
Witte asperge
graviera kaas · eidooier · pijnboompit
Sepia**
spinazie · venkel · citroen
Rode mul
artisjok a la polita · wortel · lamsoor
Lam
courgette · zwarte knoflook · couscous · tuinboon
Rabarber
rizogalo · jasmijn · sereh
5 gangen
€ 70
6 gangen *
€ 83
7 gangen **
€ 95
Kaas kan als extra gerecht geserveerd worden (€ 16) of in plaats van het dessert geserveerd worden (hier wordt een supplement voor in rekening gebracht).
Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel het menu.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel het menu, en vragen wij om een aanbetaling van € 20 per persoon.
De gerechten zijn een indicatie. Ingrediënten kunnen afwijken.
Lunch.
3 gangen
€ 47
Uitsluitend te bestellen tijdens lunch.
4 gangen
€ 57
Uitsluitend te bestellen tijdens lunch.
Wijnarrangement.
per glas
€ 8
per half glas
€ 4,25
Alcoholvrij-arrangement.
per glas
€ 7
Yellowtail Kingfish
€ 25
tomaat · komkommer · oregano · zwarte olijf
Ganzenlever
€ 25
bataat · mandarijn · charoupomelo
Witte asperge
€ 20
graviera kaas · eidooier · pijnboompit
Sepia
€ 21
spinazie · venkel · citroen
Rode mul
€ 27
artisjok a la polita · wortel · lamsoor
Lam
€ 29
courgette · zwarte knoflook · couscous · tuinboon
Na
Kaas
€ 16
van kaasaffineurs van Tricht
Rabarber
€ 14
rizogalo · jasmijn · sereh
De gerechten zijn klein formaat.
Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel menu.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
De gerechten zijn een indicatie. Ingrediënten kunnen afwijken.