Welkom

Graag ontvangen wij u in ons restaurant. Wij doen er alles aan om voor u en voor ons een veilige omgeving te creëren.

Vanzelfsprekend respecteren wij de richtlijnen en gaan wij daar nauwgezet mee om.

Wij ontvangen maximaal 30 gasten (exclusief personeel). Onze gasten houden 1,5 meter afstand (met uitzondering van gasten uit hetzelfde huishouden). Gasten dienen te reserveren en in een checkgesprek vooraf wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.

En de basisregels gelden ook bij ons:
* Was vaak uw handen.
* Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
* Gebruik papieren zakdoekjes.
* Schud geen handen.
* Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
* Heeft u verkoudheidsklachten, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Graag ontvangen wij u als u weer beter bent.

Door bovenstaande maatregelen kunnen wij een beperkt aantal gasten ontvangen, daarom hebben we besloten om de openingstijden te verruimen en hebben wij een aantal menu aanpassingen gedaan en bieden wij geen a la carte gerechten meer aan maar verrassen wij u graag met ons menu.

Welkom covid-19
Covid-19 restaurant

Veilig genieten

De tafels staan op 1,5 meter afstand van elkaar, zodat er voldoende afstand is tussen onze gasten. Daarnaast maken wij desgewenst gebruik van uit serveer tafel zodat ook wij u op gepaste afstand kunnen bedienen en u veilig kunt genieten.

#samentegencorona

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen vragen wij u bij ontvangst om uw handen te desinfecteren en zelf uw jas op te hangen. In het restaurant is door middel van pijlen op de grond, de looproute aangegeven. Voor toilet gebruik is er mogelijkheid om uw handen te desinfecteren en er staat desinfectiespray op het toilet om het toilet te desinfecteren. Daarnaast vindt u op het toilet een handen was instructie en papieren handdoekjes.

Covid-19 desinfect